"We hit a little bird".

Äggen har kläckts; i boet ligger en tjattrande kull av luddiga dunungar, och hon ger sig ut på jakt efter mask och kanske några extra strån till boet – det är ju kallt nu ty vintern har börjat dra in över Danmark. Hon flaxar fram över tjärnarna runt Billunds flygplats, sveper med vingarna genom den klara höstluften, spejar mot vassen – kanske finns det en smaskig liten abborre att ta släpa hem till familjen? Så tänker hon och då, precis då – från ingenstans – vrålar något jättelikt i plåt mot henne i 700 knyck. Livet passerar i revy, men hon hinner inte längre än till minnet av smaken från den första sura masken som spyddes in i hennes näbb – innan hon med en våldsam duns smaskas ut över rutan till en Boeing från Brittish Airways, vars pilot inne i cockpit instinktivt duckar åt vänster och kort därpå lugnt kungör i högtalarna:

"We hit a little bird and will therefore be a bit late during this stop to re-fuel in Denmark".

Motorjournalistdjuren muttrar. Förseningar gillar de inte.

Och undertecknad, som är monumentalt flygrädd och sitter på plats 1A med öppen sikt in till cockpit, tänker att det var tur att rutan höll: Man vill ju inte ha en mås som flaxar fram i 700 knyck – rätt i magen.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej lillebror! Nu har jag hittat hit också, ja och Papi med, han satt och läste och frustade här en dag :)

Va roligt du verkar ha! Kommer du hem i Jul?

Pussar & Kramar //Systeryster <3

2008-11-03 @ 23:45:30
Postat av: Jonathan

Hej storasyster! Vad roligt! Nu är denna inte särskilt hemlig längre alltså. Ha ha.

Jag har det strålande bra.Hälsa pappa att man kan klicka på månaderna till höger och få fram gamla inlägg. Han har figurerat en del=)Kram

2008-11-05 @ 16:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0